De PMU eyeliner is qua make-up bijna niet weg te denken. Hoe fijn en makkelijk zou het zijn, wanneer deze er altijd op zouden zitten, nooit uit zou lopen en je ogen dag in dag uit die frisse oogopslag geven? Dit scheelt een hoop tijd.

Eyeliners accentueren de ogen en maken de ogen opvallender. Ogen lijken daardoor groter en kunnen gelift of symmetrisch gemaakt worden. Bij Diva’s permanente make-up studio wordt op verantwoorde wijze deze behandeling uitgevoerd.

Meestal wordt er gekozen voor een medium eyeliner boven en een gedeelte smal aan de onderkant of andersom. Dit kan heel mooi aan elkaar gesloten of juist los van elkaar. Maar ook een eyeliner alleen boven of alleen onder of met een wing bestaat tot de mogelijkheden.

Eyeliners kunnen in verschillende kleuren en als u dat wenst in twee kleuren of zelfs licht vervagend aangebracht worden (ombre eyeliners) .

De prijs van de behandeling en van de eyeliner loopt op wanneer de eyeliner groter of breder of aangesloten moeten worden. Gemiddeld is de duur van een eerste eyeliner behandeling 1 á 2 uur.

Voordelen van permanente eyeliner

Het grootste voordeel van permanente eyeliner is dat het altijd aanwezig is. Als je wakker wordt zijn je ogen direct mooi opgemaakt en heb je een frisse look. Ook tijdens het sporten en zwemmen blijft de eyeliner zitten waar hij zit. Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner.

Verschillende eyeliners

De verschillende soorten eyeliners die Diva’s permanente make-up studio by Deysi aanbiedt zijn Infralash en Smokey eyes.