Diva’s permanente make up studio bar biedt een hoge kwaliteit en werkt met de allerbeste pigmenten, wat bijdraagt aan een mooi eindresultaat.

Met onze verschillende permanente make-up technieken, kunnen wij je wenkbrauwen op natuurlijke wijze breder, voller, dunner, donkerder of strakker maken en de wenkbrauw zelfs liften. Kortom, wij kunnen je wenkbrauw een andere vorm geven. Ook kun je eventuele littekentjes camoufleren.

Permanente make-up of Microblading voor de wenkbrauwen is een uitkomst voor mensen die het lastig vinden om een gelijkmatige wenkbrauw te tekenen.

Eerst overleggen wij met u.

Wij adviseren u graag bij het maken van de wenkbrauwen die het beste bij uw gezicht passen. Voordat wij beginnen, bespreken en tekenen wij de vorm en kleur.

Op het moment dat u tevreden bent, starten wij met pigmenteren. Zo krijgt u precies het model dat u wenst! Wilt u meer weten over Permanente Make-up kijk dan bij de veel gestelde vragen.

De perfecte wenkbrauw is opgebouwd uit 3 aspecten: De vorm, de kleur en de creativiteit van het pigmenteren van de haartjes / shading

Wij werken volgens de hygiëne voorschriften van de GGD.