Permanente make-up voor de lippen

Naar aanleiding van wensen, mogelijkheden en technieken kan er ook bij jou een prachtige lipline gezet worden die helemaal bij jou past. Door kennis en ervaring ben je bij Diva’s permanente make-up studio op het juiste adres. Heel veel vrouwen, van alle leeftijden, zijn gelukkig gemaakt met de perfecte lipverfraaiing.

Met Permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Niemand heeft symmetrische lippen. Het corrigeren van de lippen om ze meer symmetrisch te maken is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Je kan kiezen voor een lip-liner in de kleur van je favoriete lipstick die de contouren van uw lippen vormt. Maar ook voor een lip-liner in een zachte tint die een subtiel effect zal geven rondom de lippen, zodat je geen lipstick meer hoeft te gebruiken of juist alleen met een lipgloss de mond er prachtig uitziet. Voor vrouwen die graag een natuurlijke lipline willen hebben, is dit de perfecte oplossing. Samen met een mooie lipline kunnen de gehele lippen met een pigment volledig ingekleurd worden. Dit maakt lipstick echt overbodig.

Lipcontour

Deze lippigmentatie maakt een goed zichtbare of subtiel contour langs de lippen. Er wordt rekening gehouden met je eigen lipkleur, je favoriete lipstickkleur en de vorm van je mond.

Lipcontour met schaduw (ombre lippen)

Dit is een lipliner met schaduw naar binnen. Eerst wordt de lipline aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd. Met deze methode kan de lipline iets ruimer gezet worden dan de eigen liprand zodat de lippen voller lijken.

Full lips

Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben.

De behandeling

De behandelingen voor lippen bestaan altijd uit 2 behandelingen met tussenpozen van 6 weken. De 2e behandeling is de perfectiebehandeling en zorgt voor de puntjes op de i. Tijdens de eerste afspraak wordt de methode, de vorm en de kleur afgesproken. De lipline wordt zorgvuldig afgetekend om er zeker van te zijn dat het om de juiste kleur en vorm gaat.

Na de behandeling krijg je een uitgebreide nazorginstructies mee en verzorgingscrème en de volgende behandeling wordt met je afgesproken.

Wij raden je aan om na 1 tot 2 jaar voor een opfrisbehandeling te komen want als dit niet gedaan wordt zal de permanente make-up gaan vervagen en op den duur verdwijnen.

Volg ons op social media (instagram en facebook) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Daar kunt u alle filmpjes en fotos vinden.